روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
بسته حمایتی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
نان سالم و نانوایان
️نان سالم میتواند منبعی ارزشمند از انرژی، فیبر و مواد مغذی باشد و در مقابل، نان ناسالم زمینهساز بسیاری از مشکلات گوارشی و تغذیهای خواهد شد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
ثانیهای غفلت، یک عمر پشیمانی؛ تلفن همراه، عامل اصلی حواسپرتی در تصادفات جادهای
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
دیرین دیرین: مصرف خودسرانه
از پزشک خود تقاضای تجویز یا نسخه کردن داروی بدون علت نکنید.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
گزیدهای از بیانات رهبر معظم انقلاب درخصوص مقام شامخ مادر
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
توصیه میشود از نانهای حجیم سبوسدار در یکی از وعدههای غذایی خود استفاده کنید
پویش نانوسلامت؛ از ۱۵ تا ۳۰ آذر ماه برگزار میگردد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
هشدار جدی معاون بهداشت دانشگاه درخصوص افزایش موارد آنفلوآنزا؛ مردم مراقبتهای پیشگیرانه را جدی بگیرند
دکتر لیلا محبی، معاون بهداشت دانشگاه، در پی افزایش موارد ابتلا به بیماری آنفلوانزا، نسبت به ضرورت توجه جدیتر مردم به رعایت توصیههای بهداشتی هشدار داد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
نان سالم و سیاستگذاران
تعیین میزان مجاز نمک در نان یا الزام کارخانهها به حفظ سبوس در آرد، از جمله سیاستهایی است که مستقیماً بر سلامت مردم اثر میگذارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه(س) و روز زن
دکتر لیلا محبی، معاون بهداشت دانشگاه، به مناسبت میلاد فرخنده بانوی دو عالم؛ حضرت فاطمه (س) و گرامیداشت مقام شامخ مادر، پیام تبریک خود را اعلام نمود.