لیست اخبار صفحه :1
نان سالم و نانوایان
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

نان سالم و نانوایان

️نان سالم می‌تواند منبعی ارزشمند از انرژی، فیبر و مواد مغذی باشد و در مقابل، نان ناسالم زمینه‌ساز بسیاری از مشکلات گوارشی و تغذیه‌ای خواهد شد.

دیرین دیرین: مصرف خودسرانه
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

دیرین دیرین: مصرف خودسرانه

از پزشک خود تقاضای تجویز یا نسخه کردن داروی بدون علت نکنید.

هشدار جدی معاون بهداشت دانشگاه درخصوص افزایش موارد آنفلوآنزا؛ مردم مراقبت‌های پیشگیرانه را جدی بگیرند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

هشدار جدی معاون بهداشت دانشگاه درخصوص افزایش موارد آنفلوآنزا؛ مردم مراقبت‌های پیشگیرانه را جدی بگیرند

دکتر لیلا محبی، معاون بهداشت دانشگاه، در پی افزایش موارد ابتلا به بیماری آنفلوانزا، نسبت به ضرورت توجه جدی‌تر مردم به رعایت توصیه‌های بهداشتی هشدار داد.

نان سالم و سیاستگذاران
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

نان سالم و سیاستگذاران

تعیین میزان مجاز نمک در نان یا الزام کارخانه‌ها به حفظ سبوس در آرد، از جمله سیاست‌هایی است که مستقیماً بر سلامت مردم اثر می‌گذارد.

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه(س) و روز زن
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه(س) و روز زن

دکتر لیلا محبی، معاون بهداشت دانشگاه، به مناسبت میلاد فرخنده بانوی دو عالم؛ حضرت فاطمه (س) و گرامی‌داشت مقام شامخ مادر، پیام تبریک خود را اعلام نمود.